1. megs glina+QD 200kn
sonax 60kn
sve ukupno 260kn
2. megs glina+QD 200kn
brusni cca 50kn
paste jeftinije neće napraviti nikakav posao nakon brusnog tak da ti treba bar m101 i m 205 (jeftinije od 3m i mogučnost kupovanja u manjim količinama) cca 300kn u manjim pakiranjima, moraš uz to imat i odgovarajuče spužve, te bp (200kn spužve 200kn BP)
Vosak sonax 50kn
cca 1000kn s time da si rekao da imaš polirku
S prvom opcijom ćeš detaljno očistit lak, ali nećeš se rješiti ogrebotina. S drugom opcijom bi nešto i napravio.
cijene su okvirne. btw. one sonax paste iz interšpara i ostatka ekipe nije za strojno poliranje koliko sam upučen u to.
I čitaj forum, nije ti dosta cijelo popodne da ga proučiš. Ja sam samo tjedan dana svaki dan proučavao kako pripremiti lak za poliranje.. Tu sam nešto više od pol godine i dan danas češljam sve teme i svaki dan nešto novo skužim, kako i šta i tako se pripremam za svoju prvu korekciju laka na mom autu, naravno s time da sam već u kolekciju uložio nešto oko 3-4 soma kuna da bi to ispalo kak treba i da bi kasnije mogao što bolje održavati auto da bude bez ogrebotina (swirlova).
Moja preporuka, ako se fkt misliš bavit s time sam, kao što ja želim da sam obavim korekciju laka, čitaj forum od A do Ž, da se puno puno toga naučiti, moraš imati određenu svotu novaca, a to je tebi problem kao i večini nama. I ja sam mislio skupo skupo, ali svaki mjesec si odvojiš neke novce sa strane, pa tokom par mjeseci si skupiš lijepu i kvalitetnu kolekciju. To je dobro kaj ne moraš sve odjednom kupiti, nego laganini...