Autor Tema: Pravila foruma  (Posjeta: 42705 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline admin

  • Administrator
  • *****
  • Postova: 274
    • Email
Pravila foruma
« : Lipanj 13, 2012, 06:30:36 poslijepodne »
Registracija na ovaj forum je besplatna.
Svi dobronamjerni korisnici su dobrodošli.

 
1) Od registracijskih podataka molimo da pod obvezno upišete valjanu e-mail adresu na koju će vam stići aktivacijski email. Također, upišite Vašu lokaciju, datum i godinu rođenja. Članovima koji ne ispoštuju gore navedeno neće biti odobrena registracija.

2.) Prilikom prvog ulogiravanja, dužni ste se predstaviti u podforumu "Novi članovi predstavljanje" i to u roku od 15 dana nakon registracije. Ukoliko to ne učinite biti ćete obrisani. Tek nakon predstavljanja u podforumu, možete sudjelovati u ostalim raspravama.

3.) Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika Foruma, uredništva Foruma, te se ujedno ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo Foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove previdjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja i ako želite pomoći, slobodni ste, za svaki post koji smatrate da krši pravila, prijaviti moderatoru klikom na sliku za prijavu posta. Molimo članove, da sudjeluju u punom smislu, što ne znači da morate odgovoriti na baš svaki post.

4.) Neka rasprava bude smislena i bez vrijeđanja. Vrijeđanje drugih članova strogo je zabranjeno, kao i vrijeđanje na vjerskoj, rasnoj, spolnoj, političkoj, nacionalnoj osnovi, pa i na osnovi automobila koji vozi, u protivnom ćete bit trajno udaljeni s foruma.

5.) Nove teme otvarajte u za to predloženu rubriku, nemojte npr komentirati o njezi guma u temi di je rasprava o staklima samo zato jer to spada pod isti podforum. Uz to, nemojte koristiti izlike kao što je "da ne otvaram novu temu" jer to spada pod OFF-topic i narušava preglednost sadržaja foruma, naročito prilikom pretrage po forumu. Primjer: Novi član unese riječ "njega guma" u tražilicu i server mu izbaci temu s naslovom "poliranje stakla".

6.) Otvaranje topic-a u lošoj maniri, o drugom korisniku ovog foruma, je NAJSTROŽE ZABRANJENO. Za kršenje istog biti ćete trajno banirani.

7.) Ako imate nekome nešto osobno za reći koristite PM/icq/mail/... poruke. Bezrazložne svađe ili rasprave oko "ničega" na forumu neće biti podržane, stoga molimo da takvu vrstu rasprave prebacite na PM/icq/mail/...

8.) Članovi koji se niti jednom ne prijave na forum u periodu od 90 dana, biti će obrisani bez prethodnog upozorenja.

9.) Video materijali (youtube filmici ili bilo koja druga verzija videa, filma…..), slike ili bilo koja vrsta teksta koja upućuje na ulične utrke ili bilo što nelegalno bit će obrisano, a osoba koja ih je stavila na forum bit će sankcionirana. 

10.) "Nick" sadržava naziv po Vašoj volji, ali ništa vulgarno ili za druge uvredljivo...itd.

11.) Preprodaja ilegalnog softvera je zabranjena.

12.) Zabranjen je i bilo kakav pornografski sadržaj. Slike tipa "sexy car wash" moraju biti u granicama nekog ukusa.

13.) U oglasima na forumu, jednom u 7 dana je dozvoljen bump up

14.) U oglasima je strogo zabranjen off topic, provokativno komentiranje i sl. Ovakve stvari će se odmah kažnjavati, pa se radije suzdržite ili uputite to što imate za reći ciljanoj osobi na PM.

15.) U oglasima je obavezna cijena.

16.) Prodaja i oglašavanje putem privatnih poruka (PM) i e-mail je zabranjena, te također povlači trajno isključenje sa foruma. Za sve vrste prodaje i oglašavanja privatnih osoba postoji predviđeni dio foruma "Prodaja i Kupnja", a za pravne osobe je predviđen prostor "Sponzori i Prijatelji foruma".

17.) Vrijeđanje Uprave i administracije foruma povlači za sobom ban od 14 dana, a ukoliko se nastavi i trajno isključenje.

18.) Pravila se mogu mijenjati.


- Registracijom na ovom forumu, prihvaćate pravila istih, te se obvezujete poštivati ih.
« Zadnja izmjena: Travanj 11, 2019, 07:26:34 poslijepodne admin »