Tehnički dio > Detailing interijera

Dressing za sjedista koja nisu od koze

(1/1)

dzoni:
Nisam nikada vidio nesto slicno, da li uopce postoji neki dressing za obicna sjedista? Svakim pranjem sigurno malo blijede, a i vremenom, da li postoji nesto tako kao sto ima dressing za kozu da dadne zivost sjedistima. I naravno da drzi dugo :)

ARTB155:
Koliko je meni poznato, preciznije, bar do sada nisam naletio na tako nešto što ti tražiš.
Vjerujem da se radi samo o prljavim sjedalima i isto tako vjerujem da bi ih dubinsko čiščenje osvježilo i vratilo im izvornu boju.
Nakon što se dobro osuše može se nanijeti Gtechniq I1 (forea-ocd.hr) kako bi ih se impregniralo da budu vodoodbojna a i puno lakše se čiste (dovoljna je vlažna MF) te manje navlače nečistoču

reja:
Dressing za tekstil ne postoji ali ovo što je ARTB155 napisao itekako stoji. Sredstva za impregnaciju olakšavaju održavanje i štite tekstil da ne blijedi.

Zimski kaputi i jakne mi imaju impregnaciju i vidi se razlika, pogotovo kod svijetlih boja. Zadnji put na svijetlo sivu jaknu nisam našpricala nakon pranja u žurbi i nakon dva posjeta bircu, ode sve u jaknu. Smrad dima, potamne rubovi rukava i ajmo na pranje ispočetka. Sa zaštitom sam mirna barem 2-4 tjedna, ovisno o nošenju.

...ili možda da jednostavno ne idem u birtije  :misli:

ARTB155:
To ti je tako kad detailerica ide u birtije...umjesto Max Factora i sl. ona si nanese malo Gtechniqa, CG itd :-)....šalim se, naravno, jako puno proizvoda koji se koriste za održavanje automobila mogu naći svoju primjenu i u svakodnevnom životu.
Ja npr. sve kožne cipele čistim/šitim sa istim sredstvima koja koristim za čiščenje kože u automobilu

reja:
Detailerica...no way.  :kumori
Tako je, treba približiti ˝detailing˝ cijelom svijetu kroz kućnu upotrebu, muški rod bi se spasio.  :kumori

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju