Tehnički dio > Detailing interijera

Pranje sjedala

(1/4) > >>

saky:
Na svim sjedalima u autu imam nekakve fleke koje su tu vec dosta dugo, pokusava san sa nekim sredstvima za pranje sjedala, ono utrljas pa usisas ali to bas i ne ide.. Mozete li mi preporuciti nekakav proizvod ili nacin ciscenja, ili je to pak najjednostavnije odniti u praonu da se ocisti

kroky:
od cega su fleke? i sa cim si probao cistit?

saky:
nisan siguran od čega su, vjerojatno neka tekućina
sa sonax sredstvom za čišćenje

Tomislav:
Ako imaš ograničen budžet i vrijeme za to sanirati, preporučujem tekući Vanish za mrlje, ako ćeš baš auto sredstvo onda Atas Detap, nije skup (cca 20 kn/750 ml) i imaš ga svugdje kupiti a jako dobro obavi svoj posao za tu cijenu... Ako se imaš volje igrati sa APC-om, onda bilo koji samo s različitim omjerima kreni, od ''blažeg'' k ''jačem'', iako mi se osobno za tkanine najbolji pokazao AutoBrite FAB čak i kod dosta dugo osušenih mrlja... :palacgore:
p.s Vanish zna izblijediti tkaninu ako (pre)dugo ostane ili ako se osuši pa oprezno s njim :dobro

ČIRO:

--- Citat: Tomislav - Siječanj 02, 2017, 04:00:53 poslijepodne ---Ako imaš ograničen budžet i vrijeme za to sanirati, preporučujem tekući Vanish za mrlje, ako ćeš baš auto sredstvo onda Atas Detap, nije skup (cca 20 kn/750 ml) i imaš ga svugdje kupiti a jako dobro obavi svoj posao za tu cijenu... Ako se imaš volje igrati sa APC-om, onda bilo koji samo s različitim omjerima kreni, od ''blažeg'' k ''jačem'', iako mi se osobno za tkanine najbolji pokazao AutoBrite FAB čak i kod dosta dugo osušenih mrlja... :palacgore:
p.s Vanish zna izblijediti tkaninu ako (pre)dugo ostane ili ako se osuši pa oprezno s njim :dobro

--- Kraj citata ---

Autobrite FAB kažu da je daleko od svih najbolji...  :bravo1 :bravo1

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju