Cro-Detailing

Tehnički dio => Detailing eksterijera => Autor teme: kostolomac - Veljača 13, 2017, 09:30:15 poslijepodne

Naslov: Set za pranje-
Autor: kostolomac - Veljača 13, 2017, 09:30:15 poslijepodne
Pozz ekipa,

s obzirom da sam do sad godinama prao auto profi miniwashem, obična kanta, neka spužva ( sonax ) , šampon i na kraju brisanje sa low budget mikrofibrom.
Odlučio sam preći na kvalitetniju ''mašineriju'' . Profi miniwash imam ( protok vode 900l + ).
Sad tražim kante-e za  ''2 bucket pranje '' kvalitetan šampon, rukavicu za pranje i na kraju ručnik za brisanje.( možda mi još nešto treba- iron x sam koristio za felge, pa sam prešo na sonax extreme ) .
Jel trebam više ručnika za brisanje? Koliko rukavica za pranje?
Dal da uzmem neki vosak da ga nakon pranja dok jos nije suh nanesem?

Napominjem, želim nešto kvalitetnije proizvode.

Naletio sam kod partesa na neku ''akciju'' http://partes.hr/shop/proizvodi/meguiars-komplet-za-pranje-gratis-kanta-i-grit-guard/ (http://partes.hr/shop/proizvodi/meguiars-komplet-za-pranje-gratis-kanta-i-grit-guard/) pa me zanima to što valja da ne bacim lovu bezveze. :)
Ovak na prvo što sam istraživao, zadovoljilo bi moje potrebe, ali eto pošto sam početnik u kupovanju ''opreme'' da pitam radije. :)


Ako mogu nesto bolje uzet molim prijedlog. :)

Naporan sam u startu, jel rock
Naslov: Odg: Set za pranje-
Autor: forcabarca - Veljača 13, 2017, 11:10:17 poslijepodne
Dobro dosao u ovaj svijet ludila  8), mislim da je na aprtesu ovo dobra ponuda obuhvaca pocetne stvari ako inas novce iskoristi, gledaj kupit jos jednu kantu i grit guard u kojoj ces drzat samo costu vodu za ispiranje rukavice, uglavnom preopsirno je da se odjednom sve isprica pribavi za pocetak pranje i susenje da je ok a ne brini se ako bude volje ostalo ce sve dolaziti i nikada dosta nece biti.... :cuga
Naslov: Odg: Set za pranje-
Autor: kostolomac - Veljača 14, 2017, 10:39:50 prijepodne
DA, baš ludo :D
Znam da je preopširno,  i najbolje mi   je krenut korak po korak dok ne pohvatam prvo sve osnove vanjskog pranja i neke  osnovne vrste ''zaštita''. A onda dalje kad se malo ''zalaufam''
Inače kad perem, radim to  detaljno jer mi i najmanja sitnica ide na živce :D
Jučer sam naručio sve što mi treba na početku. :)
Naslov: Odg: Set za pranje-
Autor: forcabarca - Veljača 15, 2017, 02:43:20 prijepodne
Samo polako ne sekiraj se, pregledaj malo rsdove i teme po forumu pa ces vidit tko s cime sta cistit i zastiti naucis dosta stvari neke i sam istrazivas, youtube preporucam masa masa masa vrhunskih klipova o detailingu nadje se neki i losi s puni pregleda pa se ne daj smest i prevarit obidji i komentare da se uvjeris  :cuga svakako sretno pitaj sta trebadne svi ce ti rado pomoc ;-)